Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Köpeğin Ezanda Uluması ne Anlama Geliyor????
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
S.A Herkese... Geçen gün yaşadığım bir olaydan dolayı konuyu açtım.cahil bir komşumuz bana yanaştı bu köpek sabah ezanlarında uluyo bu çok günah ezanı istemmiyo diyerekden bi saçmaladı ardından daha önceden bu mahallede bunun gibi bir köpek daha vardıı oda uluyodu bunun gibi sonra vurdular die aptal saptal konuştu...SİZCE EZANDA KÖPEĞİN ULUMASININ ASIL ANLAMI NEDİR? KÖPEĞİN CİNSİ AKBAŞ.5 AYLIK.
köpek agliyor!youtoubeda bak negüzel!Mashallah!
en cok sikir eden hayvan aslandir!
benimkide ulur sabah,ogle,ikindi,yatsı ilanlardada ulur.bende hep bu gun ku yemeğine şükrediyor derim.normaldir.asil bir hayvan demekki iman dolu.kim demiş hayvanlar iman etmez diye hatta bazı insanlardan daha iyi ederler.bir kütük veya bir hayvan kadar olmamadık Sad

Zidane

her hayvanin kendi capinda zikredis sekli vardir .
kopekler uluyarak
kuslar oterek
koyunlar sabah ezaninda ayaga kalkarak
esekler gun icinde yuzlerce kez basini asagi yukari indirip kaldirarak bunu yapar .
uzun lafin kisasi biz insanlardan daha bilincli sekilde bunu yaparlar , size tavsiyem komsunuza bu durumdan sikayet etmek yerine ibret alip kopekten bisiler ogrenmesini tavsiye etmenizdir.
biz insanoğlu ; kendini akıllı ve imanlı zanneden , keyif için bir canlının hayatına son veren vs vs ... en aşşağılık yaratığız . hayvan deyip geçeriz ama işin aslını bilmeyiz , öğrenmek istemeyiz , karalar - aşşağılar geçeriz HALBU Kİ Bİ BİLSEK HAYVAN DİYE nitelendirdiklerimiz nasıl yaratıklar ...
ben hüküm vermek istemiyoum ama kimi insan bunu iyiye yoruyor kimisi kötüye bu konu hakkında bilgisi olan bi alime sormak en iyisi arkadaşlar benim köpeğim vardı bitane oda uluyordu... bi olay daha var otururken ayagını ayagının üzerine koyan köpeklerde eshabı keyfin köpeginin ırkından gelir derler..... antepten ali saygılar.
Yahu kardeşim ne zikiri ne imanı yada ne hakareti.. Benim köpekte davul sesine uluyor, belediye hoparlörden ilan verirken ona uluyor..

Ne yani şimdi benim köpek belediye görevlisine şükür mü ediyor , gidin allasen Smile
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11