Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Duman Yavru Kangal
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar merhaba 4 ayına 1 hafta yani 113 günlük yavru kangalım var bir bakın görünüşüne filan nasıl iyimi eksikleri var mı? Big Grin kulaklarını kestirmedim kestirmelimiyim sizin görüşlerinizi alabilirmiyim yemek öğünü ise hergün sabah akşam olmak üzere bir kova et ekmek ve et suyu veriyorum karıştırıyorum çiğ et değil haşlıyorum.
Resimleri:
[Resim: dlx7w.jpg]
[Resim: dlx8l.jpg]
[Resim: dlx93.jpg]
maşallah bakımlı sağlıklı gözüküyor köpeğiniz .. Tüyü kadar hayrını görün
(03-10-2012, Saat:01:10)Mehmet Sungur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]maşallah bakımlı sağlıklı gözüküyor köpeğiniz .. Tüyü kadar hayrını görün

sağolun hocam kızımız biraz nazlı Big Grin çocukluğuna veriyorum acaba bunun boyu posu ilerde nasıl bir hal alır biraz bilgi verebilirmisiniz sağlam bir kangal olurmu mesela şimdi kimseye engel olmuyor kendini kaldığı yeri korumasını istiyorum şimdi çocukluk dönemi diyemi böyle yapıyor ilerde düzelirmi kimseyle haşır neşir etmiyorum genede ama kız oldugundan mı boyle çocuk oldugundamı anlayamadm acemıyım hocam beni aydınlatırsanız sevinirim bu kulak meselesindede fikirlerinizi söylerseniz mutlu olurum.
Merhaba kardeşim maşallah güzel enik , yemeğe gelince sürekli aynı şeyleri verme. Verdiğin şeyler gayet güzel ancak arada evden kalan çorba filanda ver değişiklik olsun. Kulaklarını kestirip kestirmemek sana kalmış Smile Büyüklüğüne gelince anne ve babasını gördüysen onlar kadar olur heralde, tabi tahmin etmek zordur biraz daha büyüsün. Cidagosu' nu ölçtünmü peki ?
çok güzel iri bir dişi olacağı kesinn Smile kendini çevresini yada adamcı olacağını sitedeki bilgili abilerimiz daha iyi anlar ama bence hafiften küçüklükten belli olur adamcı it birazda senin eğitimine bağlı tabi .) kulaklarını kesme açısından soruyorsanız şu anda kesmeyin ama bana sorarsanız hiç kesmeyin derim sonuçda dişi birde büyük kulakları var yakışıyor kimileri kulağın büyük olması damızlığının iyi olmasına bağlar..
(03-10-2012, Saat:01:28)ss01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba kardeşim maşallah güzel enik , yemeğe gelince sürekli aynı şeyleri verme. Verdiğin şeyler gayet güzel ancak arada evden kalan çorba filanda ver değişiklik olsun. Kulaklarını kestirip kestirmemek sana kalmış Smile Büyüklüğüne gelince anne ve babasını gördüysen onlar kadar olur heralde, tabi tahmin etmek zordur biraz daha büyüsün. Cidagosu' nu ölçtünmü peki ?
tabiki arada salam filanda veriyorum makarna yumurta(yumurta protein açısından iyi insanlarda) köpeklerdede öyledir sanırsam Smile cidago dediğiniz şey nedir açabilirmisiniz ?

(03-10-2012, Saat:01:33)Mehmet Sungur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]çok güzel iri bir dişi olacağı kesinn Smile kendini çevresini yada adamcı olacağını sitedeki bilgili abilerimiz daha iyi anlar ama bence hafiften küçüklükten belli olur adamcı it birazda senin eğitimine bağlı tabi .) kulaklarını kesme açısından soruyorsanız şu anda kesmeyin ama bana sorarsanız hiç kesmeyin derim sonuçda dişi birde büyük kulakları var yakışıyor kimileri kulağın büyük olması damızlığının iyi olmasına bağlar..

tamam hocam zaten dişi köpek boğuşmaz yani haklısınız kesmeye gerek yok Smile hocam benim eğitimime bağlı diyorsunuz ama sözümü hiç dinlemiyor ki kerata Big Grin ama beni görünce çıldırıyor Big Grin yani böyle birgün filan görmesin özlüyor üstüme atlıyor hemen Big Grin annesini babasını görmedim aldığımda 1 aylıktı.
kardeşim cidago dediğim şey eline bi metre alacaksın köpek ayakta iken omuzunun biraz ilersiini ölceçeksin

Bak 1. resmindeki gibi dururken boynundaki tasmanın oldugu yere kadar olceceksin anlatabilmişimdir umarım :=)
Sayfalar: 1 2