Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Yabani kurt evcilleşir mi ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
evcilleşmez evcilleşeninde kanında bozukluk vardır muhtemelen babası köpektir piyasada bi kaç video var evcilleşmiş kurt diye kurt a benzeyen melezden başka bi şey değildir bilhhaasa türkler kurtu evcilleştirmek için çok uğraş vermişler binlerce senedir başaramamışlar ve türk ulusuna kurt u simge olarak seçmiş ve TÜRKLER İLELEBET BAŞKA Bİ EGEMENLİK ALTINDA YAŞAYAMAZ VE KURTTA EHLİLEŞMEZ denmiş iki tane kıçı kırık aha kurtu ehlileştirdik diye video yapıp enayi avına çıkmışlar onlar gitsin kumda oynasın bunlara karnımız tok.

hırçoo

koçoğlu o videoları yayınlayanlardan biride benim kendi gölzerimle gördüğüm şeye inandığım için yayınladım o videoları benim zamanımda yoktu yoksa sana logar kapağı olsun diye kameraya çekip uplad ederdim buraya
velhasil kelam bir hayvana ne kadar ilgi alak gösterirsen o kadar bağlanır sana ama içindeki o vahşilik dürtüsü ölmez ki köpeklerdede böyle sokak köpeklerinde bile bi zamandan sonra sürü içgüdüsü denen bir durumdan dolayı vahşileşme evçileşmeme durumu ortaya çıkıyor anlamışsındır umarım veya ben anlatabilmşimidir umarım .......
ayrıca tükler çok uğraşmış felan filan yalanın daniskası bunmu sende çok iyi biliyorsun
türklerin çok ugrastı bozkurt bikere bozkurt'un ehlilleşmeyecegini herkes bilir CcC Bozkurt

hırçoo

hepimizin zaten israille amerikanın köleleriyiz daha ne evcilleşemiycez Smile
hırçomusun nesin o kapağı sana takarım bi daha sıçamazsın yaşıtın boz eşşek kalmamış ölmüş kölelik senin kanında varsa o bizim problemimiz değil sana tavsiyem ırkını bi araştır hiç bi türk köleleşmeyi kabullenmez sende bi bozukluk var aslını neslini öğren.
EVET EVCİLLEŞİR FAKAT SADECE SANA . KOYUMUZDE 1 ADAM SEIN DENEMEK ISTEDIGINI YAPTI . 1 KAC AYLIK KEN KURT U ALTI KURT ADAMA SADIK VE ONDAN KORKUYORDU. NEYSE BU KURT . 1 YASINI DOLDURDUGUNDAN SONRA KANINDA VAR BİR KERE BİR KAÇ KEZ KOYUNLARA SALDIRIP YARALADI ONDAN SONRA KOYLUNUN RAHATSIZ OLMASINDAN DOLAYI SAHIBI BİR HAYVANAT BAHCESINE VERDI VERDIKTEN 1 HAFTA SONRA DA KURT UN OLDUGUNU DUYMUSTUM DOGRUMUDUR BILMEM AMA BESLEDIGIN I BIZZAT GOZLERIMLE GORDUM . MARDIN / MIDYAT / ÇALPINAR KOYUNDE 18 SEE ONCE.
bizde sürü sahibiyiz kurt eniği elimize çok geçti evcilleşmiyor bildiklerinden değil işkembeden sallıyo bunlar klavye ustaları.
Sayfalar: 1 2 3 4 5