Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: “Türkçe'nin kullanımı ve korunması yasası” için sen de destek ol
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
http://dilimiz.net/
Bu adresteki sitede imza kampanyası başlamıştır. Hazır anayasa değişikliği çalışmaları varken sesimizi duyurmalı ve bir çığ gibi meclise taşımalıyız. 'Adam, sen de git işine deme' lütfen! Bugün değilse ne zaman? Türkçemizi korumak için adresteki kısacık formu doldurmanız yeterlidir. Facebook ve twetter hesaplarınızda da paylaşmanız bu talebi büyütüp gündeme taşıyacaktır. Haydi dostlar, gönüldaşlar! Sizden para değil, birkaç dakikalık desteğinizi ve duyarlılığınızı istiyoruz...

Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu hocamız gibi Türkçe, vatan ve millet sevdalısı birçok gerçek manada aydınımız Türkçe üzerine oynanan oyunlara dikkat çekmekte. Yavuz Bülent Bakiler ve Dr. Sakin Öner gibi isimler, haklı olarak yasayla Türkçenin korunacağını savunan kıymetli münevverlerimizden... Dr. Sakin Öner Bey'in bu konuda kendi resmi sayfasında da görebileceğiniz "Türkçe'nin kullanımı ve korunması yasası çıkarılmalıdır." adlı bir projesi de var. Konu hakkında son olarak da Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer konuştu ve hislerimize tercüman oldu.Biz Türkçeye sevdalı, "yabancı dille eğitime hayır" diyen bütün aydınlarımızı destekliyoruz ve yüce milletimizin de desteklerini bekliyoruz."Yabancı dille eğitime hayır" diyorsanız http://www.dilimiz.net/ 'teki formu doldurarak bu hayatî girişime destek olunuz.
güzel fikir aklıma hemen karamanoğlu mehmet bey geldi zamanın önde gelenlerinden yine böyle bi çalışma düznlenmiş mehmet bey oylama yapalım en çok oyu hangi dil alırsa o mahallede o dilde okuma yazma öğrenilsin denilince karamanoğlu mehmet bey ortaya atlamış bi nara patlatmış bundan böyle evde camide divanda dergahta caddede sokakta türkçeden başka dil konuşula hemen boynu vurula karamanoğlu mehmet bey ölünceye kadar bu yasa sürmüş vel hasılı bu işler sanal oylarla ıslak imzalarla olmaz ne demiş ozan ahmet yılmaz uyuma türk evladı uyuma uyan 30 kupona alınmadı bu vatan genede sanal desteğimizi yapalım ama önde gelenlerimiz başımıza çıkardıklarımız masaya yumruğu vurup masayı ortadan ayırıpta söz edemedikçe bu işler olmaz.