Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Denizli süllerden efsane boncuk torunu beto
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
[Resim: cpu1n.jpg][Resim: cptry.jpg][Resim: cptu7.jpg][Resim: cptvx.jpg][Resim: cptxm.jpg][Resim: cptzj.jpg] beto tam 8 aylıktır boyu:net 80cm süllerli çapıt recebin oğludur anası aksaraylı yasin abilerden gelme ismi çağladır anası Qink bozonun kardeşidir kusursuz beto babası recebin amcası olur yani efsane boncuğunda torunudur hem Qink bozonun hemde kusursuz betonun yiğenidir heryeri sağlam damar şimdiden emsali ve 1 yaşında eniklerle makine gibi boğuşuyor.
maşallah özcan abi kimde sende mi bu aslan parçası güzelmiş ...
maşallah güzel köpek
maşallah soyu sopu süper.çapıtın beylerbeyınden ballı ile maçı bağlanmıştı galiba ne oldu?
evet tugay benim enik bu çapıt 1 ay sonra maça çıkar anca hazırlanacak daha ballı ile maç bağlanmamıştı kim diyorsa sallamış olmalı.
ballı ile bu köpek bir mi arkadşım ya özcan abi yanlış anlama yaş olarak diyorum bunu ballı 3 -4 yaşların da çapıt sa daha 8 aylık olurmu böyle eşleşme ?
tugay kardeşim bu enikten bahsetmiyorlar arkadaşlar denizlili beyler beyinden aycanın ballıyla bu enigin babası olan çapıt recebi diyolar maç baglanmışmı baglanmamışmı diye ve benim bilgilerime göre gelecek ay bizim peynirci ibrahimin sarıyla atılacak ballı veben bir süllerli olarak sarıya da ballıyada bol şanslar diliyorum iyi olan kazanır herdaim herkese selamlar sunarım
Sayfalar: 1 2