Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: İzmir'den (ŞİRİN)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
gayet güzel maşallah güle güle besle saygılar
Şirin çok güzel bir dişi. gelişimi kusursuz gibi maşallah. iyi bakmışsın. neyle besliyosun? Günlük menüyü paylaşırmısın
Sağolun Teşekkür ederim.

Şirinin önünde 24 saat kemik gibi kuru ekmek bulunuyor ve ihtiyacı kadarını severek yiyor.
Her akşam 2 çeşit hazır mama karışımından 1 avuç dolusu yiyor,fazla yok çünkü fazlasını dışkı olarak atıyor.
Ayrıca evde artan yemek artıklarını kalınca o yiyor,özellikle makarna yada pirinç pilavı veya bulgur pilavı birinden biri her akşam muhakkak oluyor.
Haftada bir veya iki seferde çorbalık tavuk kemiğinin içine bir havuç,pir patates,bir soğan,bir domates,bazen sarmısak yani sebze türlerinden evde ne var ise azar azar koyup rondodan geçirip daha sonra arpa unu,mısır unu,pirinç unu,soya unu,bakla unu,bezelye unu,balık unu ve cp'nin performans yeminden olan kendim hazırladığım karışımımımdan bir iki avuç kıvamına göre katıp düdüklü tencerede çok az kaynatıp sonra ılık bir sıcaklığa gelinceye kadar bekletip şirine yediriyorum.Bunların haricinde yaz sıcakları başladığından beri hergün yediği bir çiğ yumurtayı haftada bire ve hemen hemen hergün içtiği sütü haftada bir,15 günde bir gibi minumuma düşürüp hemen hemen her akşam azda olsa yoğurt veriyorum.
Bunları yemesindeki iştahınıda 20 günlük enikliğinden beri 15-20 günde bir 0,5cc ile başlayarak şu anda 3cc olarak deri altı vurduğum catosol diye bir iğne var bilen bilir tavsiye ederim gelişimini düzgün sağlasın diye ona bağlıyorum iştahını açıyor heralde çünkü çok iştahlı yiyor maaşallah.
Tabiki bu menünün hepsini azar azar veriyorum haftada 1 vaya 2 seferde olsa karnı full doluncaya kadar yedirmiyorum çünkü şuan boya gidiyor yoksa kemik yapısını bozarım diye düşünüyorum.1 - 1,5 yaşına geldiğinde yavaş yavaş yemeğini arttırmayı düşünüyorum.
Ayrıca akşamları 2 saat bahçe içinde salık bırakıyorum koşturtup spor yaptırıyorum.Diğer zamanlarda hep bağlı çünkü,bahçede başka hayvanlar ve çiçekler olduğu için böyle bir zorunluluğu var.
Saygılarımla...
çok güzel ve özenle baktığınız belli maşşallah dişiye göre çok güzel olmuş hayrını görün inş
maşallah çok güzel dişi
Maşallah güzel köpek ama resimlerden birinde arkada bir kedi var zannedersem nasıl o kadar sakin kalmış anlayamadım. Benim zorro yıkardı walla oraları kediyi hissetse :Smile)
Sayfalar: 1 2