Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Kopegim adamcı mı ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar 2 aylık bir kangalım var ben bunu babamın işyerine goturdum amcam da kopek meraklısı. neyse geldi bu köpekle oynamaya basladı işte kopek tam ısırcak elini çekiyo yok arkadan kuyruguna asılıyor ensesini turuyor kafasına vuruyor yani bildiğiniz kızdırmaya calısıyor kopegi en son benim kopek dayanamadı buna bir hırladı bir havladı ben bile korktum seside 2 aylıga gore cok gür ve kalın sonra gitti amcama saldırmaya basladı minicik boyuyla paçalarını tutuyor kafasıyla sallıyor bacagını falan ısırmaya calısıyor, bende bi oynuyum dedim şunla banada oyle havladı. sizce adamcı mı olacak? bir de kapının onunde gezinirken ordan geçen bazı yabancılara dikkatle bakıyor oturup, o baktıkları en ufak bi hareket yapsın mesela öksürsün hemen havlamaya baslıyor zor tutuyoruz. şimdiden yorumlar için teşekkürler.


not: kopek bana geleli daha 5 gun olmusdu.
güncel arkadaşlar yorumlarınızı beklıyorum
abi hala cevap yok..
KÖPEĞİN ANASINDA BABASINDA VARSA SALDIRGANLIK ENİĞE GEÇMİŞTİR NASI BESLERSEN ÖYLE OLUR KÖPEK DAHA KÜÇÜK, BİŞEY SÖLESEM BİLE BOŞ.
eniğin adamcı olacak uçarı kaçarı yok kızdırma işlemlerine devam ederaeniz 2 kat daha adamcı olur
(03-08-2012, Saat:08:03)kocoglu38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]eniğin adamcı olacak uçarı kaçarı yok kızdırma işlemlerine devam ederaeniz 2 kat daha adamcı olur

hmm saol sonunda yanıt alabildim kocoglu kardeş dediğini uygularım
veyada kızdırmaya devam edersen yılar..
Sayfalar: 1 2