Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Köpekte kabuk
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
selamun aleyküm. arkadaşlar bir aylık dişi kangalımın tüylerinde ufalanmış kabuk gibi şeyler var.köpekte pire vardı kaşınıyodu.pire ilacı döktüm pireler gitti ama bu kabuklar hala duruyor ne olabilir bunlar.
ölü deri hücreleri (kepek) köpeğiniz büyük ihtimal uyuz oluyor derhal tedavi yollarına bakın kepek leri gidermek için köpeğinizi imkanınız varsa köpek şampuanı ile yoksa normal şampuan ile yıkayın kesinlikle deterjan türü kullanmayın geçmiş olsun.
cevap verdiğin için saol abicim. acaba avromec yada ivomec yapsam geçirir mi geçirirse ne kadar sürede geçirir.saygılar
resim falan göremediğimiz için kesin bişey diyemiyoruz ama eğer uyuzu varsa avromec F işinizi görür çok uzun sürmez.
abi kabuk var ama tüy falan dökmüyor.bide derisinde bir kızarıklık falan da yok.deri değiştiriyo olabilir mi ?
kaşıntıda varsa alerji olabilir önce kabukla başlayıp sonra tüy döküyor.bide uyuz da olursa kocoğlunun dediği gibi iyice kötü olur..avromec f kullan ve yedirdiğin şeylere özen göster.dış parazit,alerji,a vitamini eksikliği bunlae en belirgin sebepleri.
(09-07-2012, Saat:11:32)caca54 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]abi kabuk var ama tüy falan dökmüyor.bide derisinde bir kızarıklık falan da yok.deri değiştiriyo olabilir mi ?

hayal ederek yardımcı olmaya çalışıyoruz ah bi resim koysan reçeteni yazıp verecez ama yok nasıl bi deri dökme anlayamıyoruzki sen sakin köpei sabun yada bulaşık deterjanıyla yıkamış olmayasın bi de bakalım hele ? bu tip şeyler kepek yapar köpeklerin derilerinde bi takım yağlar vardır tüyleri beslemek ve parlak tutmak için ,sabun yada deterjan gibi maddeler köpeklerin derisini kurutur kepeklenme yapar eğer sorun buysa çözüm köpek şampuanı ile yıkamak ve halı fırçasıyla her gün kaşağılamak işinizi çözer artı olarak yılanlar deri değiştirir. Big Grin
Sayfalar: 1 2