Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: 1 aylık enik beslenmesi hk. foto eklenmiştir.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar bugün 2 tane eniğim geldi. bana 2 aylık dediler ama gelen enikler 1 ay ya var ya yoklar. karne düzenlenmiş 45 günlük yazmışlar ama enikler 1 ay yok gibiler. Sorum şu; Bu hayvanları nasıl besleyim sadece süt ve su yeterli mi? kuru mamayı sütle ıslatıp verdim yemiyorlar. yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim.

2. sorum; benim 2 tane daha köpeğim var. Bunlar adamcı sayılmazlar. Onları yetiştirdiğim yer çok kalabalık olunca insalcıllar. Bu 2 eniği adamcı yapmak için kimsenin olmadığı belkie hayatları boyunca maksimum 10 kişi görecekleri bir yerde yetiştirecem. Diğer köpeklerden ayrı mı tutuyum beraber mi büyüsünler? Hayvanın içinde yoksa adamcı olmaz ama bana sağlam bekçi olmaları lazım. Fikirlerinizi bekliyorum.

[Resim: 20120620_175203.jpg]

[Resim: 20120620_175152.jpg]

[Resim: 20120620_175144.jpg]
Yağsız süt ver, yağlıysa 1'e 1 oranında suyla seyrelt içine, 1,2 çay kaşığı bal yada pekmez kat, yumurtada koyabilirsin. tavuk ciğer taşlığı haşlayabilirsin yada makarna, tavuksulu et sulu ekmek arpa süt karısımıda olur sana kalmış.
yağsız light süt al bence içine de ekmek doğra ver bal pekmez iyi olmaz köpek için yumurtada sıcak havadan dolayı ishale sebep olabilir güle güle büyüt
Eyvallah arkadaşlarım bir deneyeyim. İlginize teşekkür ederim.
eniklerin resimlerini koyarsaniz daha iyi yorum yapilir.
sütü suyla karıstır da yoksa cok tehlikeli oluyo kücücük isal ölüme bile götürür yavruyu
foto eklenmiştir.
Sayfalar: 1 2 3