Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Hamile kangala tecavüz eden adam serbest
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Angryİzmir'de Sivas Kangal cinsi köpeğe 3 gün boyunca tecavüz eden adam serbest kaldı.

İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde M.A. adlı kişinin terkedilen bir eve götürerek üç gün süreyle defalarca tecavüz ettiği kangal cinsi "Masum" adlı gebe köpeğin karnındaki dokuz yavru öldü, veterinerde yapılan operasyonla rahmi alındı.

Suçüstü yakalanan M.A. götürüldüğü karakolda ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Hayvanseverler, M.A.'nın cezalandırılması için cumhuriyet savcılıklarına dilekçe verilmesi amacıyla internet üzerinden kampanya başlattı.

İddiaya göre M.A., avukat Senem Avcı’nın Sivas kangal cinsi dört yaşındaki dişi köpeği Masum’u geçen hafta tarla ortasındaki terkedilen binaya götürdü. Köpeği binaya kilitleyen M.A. defalarca tecavüz etti. Avcı tüm aramalara karşın köpeğini bulamazken, üçünçü gün mahalledeki çocuklar Masum’u terkedilen binada gördüklerini söyledi. Binaya giden Avcı, içerde bir kişinin olduğunu görünce eve dönüp babasına söyledi. Baba Avcı, terkedilen binaya gittiğinde M.A.'yı köpeğe tecavüz ederken gördü.

Ayağa kalkamayan bitkin haldeki köpek veterinere götürüldü. Veterinerin ameliyatla karnında ölen yavrularını ve rahmini aldığı Masum’un tedavisine başlandı.

Avcı, "Bütün organları zarar görmüş. Hayata küstü, bize bile bakmıyor, doğru dürüst yemek yemiyor" dedi. Avcı, M.A.'nın cezalandırılması için dava açacağını ve emsal bir karar aldırıp bu tür kişilerin cezalandırılmasını sağlamak istediğini söyledi.


HAYVANSEVERLER KAMPANYA BAŞLATTI

Bu arada hayvanseverler bu olayla ilgili zanlının cezalandırılması için cumhuriyet savcılıklarına dilekçe verilmesi için internet üzerinden kampanya başlattı. Hayvanseverler bu tür olaylara 300 TL para cezası verildiğine dikkat çekti, hayvanseverlerin bu davaya müdahil olmasını istedi. Dilekçe örneğinde şu görüşlere yerverildi, "5199 sayılı kanunun 14/j maddesine göre, hayvana eziyet etmek, onunla cinsel ilişkiye girmek suçtur. Bufiil tıp dilinde `zoofili' (hayvanlarla cinsel ilişki) olarak adlandırılan ve parafili başlığı altında toplanan cinsel kimlik bozuklukları içine girmektedir. Bu bir ruh hastalığıdır. Kontrol edilmediği takdirde bu kişilerin sapkınlıklarını yine otokontrollerini kaybederek çocuklar başta olmak üzere insanlara yöneltebilecekleri göz önüne alınarak, şüpheli hakkında para cezasına ek olarak, kontrol altına alma, tedavi olma gibi yaptırımlarda uygulanmalıdır. Cezalandırılmadığı ve tedavi edilmediği sürece toplum sağlığını ve refahını tehdit eden şahıs hakkında şikayet zorunluluğu doğmuştur.''


DHA

Angry
Sapık ruhlu insanlar çoğaldı ülkemizde Allah böylelerinin belasını versin!!!
o adama aynen bunu yapıcaksın.

http://www.youtube.com/watch?v=zqAveH4Emww
(28-05-2012, Saat:05:41)pesi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]o adama aynen bunu yapıcaksın.

http://www.youtube.com/watch?v=zqAveH4Emww

aynen
orospu cocukluğu parayla değil yapar aq. itneleri bunları tutup kafkas coban köpeğine siktirecen akılları başlarına gelir o zaman.
(28-05-2012, Saat:05:41)pesi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]o adama aynen bunu yapıcaksın.

http://www.youtube.com/watch?v=zqAveH4Emww

BUNDAN daha BETERİNİ YAPANCAN BUNLARA SEREFSİZLER Angry
orospunun evladı yaaaaaaaaaaSad((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
bi erkek köpek bulup o adama tecavüz ettirildimi o zaman akıllanır o şerefsiz işkence neymiş görür
Sayfalar: 1 2