Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Yavru kangal seçilirken neye dikkat edilmeli..
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Sa iyi günler arkadaşlar 1 çift yavru kangal alacağım köpeğin yer,mama,veteriner vs.bu gibi hususları pek sorun değil ama en önemlisi yavru seçerken neye dikkat etmeliyim ? Davarım sürüm yok bahçe bekçiliği yapacak dolayısıyla sert adamcı olması gerekiyor ayrıca adeleli bir köpek olması için nasıl antreman yaptırmam lazım.Sorularımı yanıtlayan arkadaşlara teşükkür eder saygılarımı sunarım iyi günler..
alacağın yavrunun ilerde adamcı bir köpek olmasını istiyorsan safkan kangal olmamasına özen göster. Mümkünse köpek kırık/piç bir yavru olsun. İnan çok faydasını görürsün.
Evet bence de saf kangal bekçilikte çok sert değil gerçi saf kangal olsun da adamcı olmasın nerdee saf,bende kangal kırması var bahçe duvarına bile yanaşamıyor yoldan geçenler..Birde dişi erkek alacaksan kardeş olmasa çok iyi olur çiftleştirme bakımından..Sağlam olması için bahçe musaitse koştursun dursun yeter..
(02-05-2012, Saat:06:41)mayekfun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]alacağın yavrunun ilerde adamcı bir köpek olmasını istiyorsan safkan kangal olmamasına özen göster. Mümkünse köpek kırık/piç bir yavru olsun. İnan çok faydasını görürsün.

'kırık/piç' bundan kastınız ne hocam? yanlış anlama bilmediğimden soruyorum.

(02-05-2012, Saat:07:33)Aydos Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Evet bence de saf kangal bekçilikte çok sert değil gerçi saf kangal olsun da adamcı olmasın nerdee saf,bende kangal kırması var bahçe duvarına bile yanaşamıyor yoldan geçenler..Birde dişi erkek alacaksan kardeş olmasa çok iyi olur çiftleştirme bakımından..Sağlam olması için bahçe musaitse koştursun dursun yeter..

Peki 2 erkek mi daha iyi olur bi erkek bi dişimi ?
2 e-1 d bu işin kralını cıkarır...
Bahçe için 1 erkek, 1 dişi ideal.. Güzel saglam çoban köpegi al yavrulara fazla insan gösterme ayrı tut ileride adam yerler...
Sayfalar: 1 2