Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: En Kolay Kulak Kesimi Nasil Uygulanr Nedir ( Veteriner Hekim Tarafindan Yasaklanmis)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar merhaba Herkeze , (SELAM) olsun, bugün köpegin kulaklarini kestirmek için veteriner hekime basvurdugumda yeni kanun olmak uzere yasaklandi ... ve kimse tedavi icin kabul etmiyo kulak kesemeyiz artik diyorr..
ilaclarini serum morfin istedim onlarida temin edemedim verilmedi, sizin en pratik kesim olarak nasil bir yöntem önerirsiniz yardim önerilerinizi bekliyorum.
köpegin yasini merak edenler icin söylüyüm 1 aylık yaklasik forumda actigim konularda var resmi Sakaryali gölge diye.
1 aylıksa morfine falan gerek yok morfini kaldıramaz uyanmayabilir daha garanti çözüm iyi bir makas yada bıçakla bayıltmadan kesmeniz.

1 Dakika canı yanar bağırır sonra susar, yarasına da sprey yada antibiyotik tozlardan sürerseniz bi haftada kapanır...

tskler yorumun icin, baska önerisi olan beyler ?
yaz sıcaklarına kalma hemen kes. veya beklemen gerekiyorsa eylül sonu yap. hava ne çok soğuk ne çok sıcak olmalı.
Tskler mayekfun abicim Peki önerebildiginiz ilaclar kremler marka isimleri nelerdir kesildikten sonra tedavisi için keskin bir ilac varmi yaralari ve kesildikten sonra daha fazla kanamasin kan kaybetmesin diye.
her harükarda kan akacaktır ama eczanede fiyatı 8-10 lira arası değişen sprey var ismi aklıma gelmedi 5 6 çeşit sprey var hepsnin içeriği aynıdır hemen hemen yarayı kavuruyor onu sıktığın zaman çabuk iyileşir arkadaşların dediği gibi sıcaklara kalma
Kulaklari bir operasyonla kesildi arkdaslar tskler yorumlarınız icin, yakinda eklicem yeni resimlerinide,tam 60 günlük oldu günü gününe 17 mart yavrusu.
Sayfalar: 1 2