Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Sorum Var?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Size Bi Sorum Olacak Cok Merak Ettim Bu Kangal Köpeği Bakımında Yeniyim.Meydancı-Adamcı Gibi Seyler Diyorsunuz Meydancı - Adamcı Köpekler Nasıl Oluyo Onu Öğrene Bilirmiyim?[/b][/font][/size]
Meydancı meydanda boğuşan dövüş köepekleri, adamcıda adama karsı agresif, saldırgan genelde bekçilik yapan köpeklerdir.
Adamcı Yada Meydancı Yapmak İçin Ne yapmalıyız.?
Bir şey yapmana gerek yok, bu soydan gelir. Soyunda varsa olur, yoksa olmaz.
Sağolun.
adamcı köpek yada meydancı köpek nasıl yetiştirildiği hakkında detaylı konularımız mevcuttur arama bölümüne adamcı köpek nasıl yetiştirilir yazarsanız bi kaç konu bulabilir ve bilgi alabilirsiniz iyi forumlar.
soydan gelmez kardesim adamcı kopek le soyun alakası yoktur en kral adamcı köpek soyunun enigini ortada önüne gelenin icinde yetistir adama gidecekmi bak ne alakası var soyla meydancıda aynı sekil yetistirmeden gider hangi alanda kullanmak istiyorsan o sekilde yetisir köpek iyi anasını satayım babası doktor olanın ogluda doktor olsun soydan doktor hic okutup yetistirmeye gerek yok. nasıl mantık ki bu. yetistirmeden. gider arkadasım adamcı köpekte meydancı köpekte yetistirmeden gider üc sene köpegi hic bogusturma sonra meydana cıkar bakalım bogusacakmı soyu ne olursa olsun. köpegin icin dede olacak elbette zaten yetistiricide kopegin enikliginden nasıl bir sey olacagını az cok bilir ona göre yetistirir. insanlara yanlıs bilgilendirmeyin birsey yapmana gerek yok bu soydan gelir diye arkadaslar köpegin eniklikten yetistirilmesiyle alakalı bir durum.bu soyu adamcı soyu meydancı diye enigi kendiliginde adamcı olacak kendiliginden meydancı olacak diye beklersen daha cok beklersin.o enikten bir cacık olmaz.
Sayfalar: 1 2