Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Yılan yiyen Apaçi&İt,kurt,tilki yiyen Reyhan
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Chicokangal arkadaşım merhaba.Burada yazılıp çizilenleri ayrıntılı okumuş olsaydınız bu soruyu sormanıza gerek kalmazdı sanırım.Bu köpekler,Sivas,Kangal,Kargakalesi Köyüne attir. Bu köpeklerin soyu yaklaşık 140 yıl öncesine dayanır.Büyük dedemden bu yana sürüp gelen bir nesildir.Panter denmesinin tek nedeni bu soyun bilinen en eski safkanının adının Panter olasıdır. Yoksa ayrı bir ırk falan değildir. Yalnızca bu safkan kangal soyunun adıdır. sevgilerimle.
HELAL OLSUN

hırçoo

(21-06-2012, Saat:12:59)kanka1979 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(19-06-2012, Saat:03:38)PANTER KANGAL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Duble fena değilmiş neden üstünü çizme gereği duydunuz ki?
Evet sizin köpekten ne anladığınızı kullandığınızı avatardan görüyorum.Yoksa şu bahsettiğiniz vahşi kedi bu olmasın?
Güzel kardeşim,benim yazdıklarımda ne var ki? siz böyle eleştirilerde bulundunuz?
Ben kangalı anlatmaya çalışıyorum,emek veriyoruz,üretiyoruz,yetiştiriyoruz.Bunları tanıtmak ve anlatmak kadar doğal bir şey olabilir mi?Bunu neden bu kadar kıskanıyorsunuz?
Biz onları kurda kuşa salmıyoruz.Onlar doğal ortamda özgür bir şekilde yaşıyorlar. Nasıl ki doğada bu ve bunun gibi binlerce sahne yaşanıyorsa bu sahne de onlardan biri. Yılanı biz alıp önüne koymadık ya.
Sahi merak ettim şu sizin yılan yiyen vahşi kedinin yılanı yakaladığı ve yediği bir anı görüntüleyip paylaşırsanız çok memnun olurum.Kabul ettim ki sizin kedide de böyle hünerler var,pekala madem siz hayvanseversiniz de siz neden böyle vahşete izin veriyorsunuz? Yılanı boğan kedi olunca vahşet olmuyor da köpek boğuncamı vahşet oluyor?
Son olarak şunu söyleyeyim neyi paylaşıp paylaşmayacağıma ben karar veririm. Senin hoşuna gider veya gitmez.Sahi,bu benim paylaştıklarım üfürükten şeyler ise sende daha kalite şeyler paylaşabilirsin. Mesela senin kedinin aslanı yada timsahı boğduğu bir sahne olabilir.Eminim kimse üfürükten bir şeymiş diyemez.
sen hiç köpek dövüştürdünmu panterkangal?

he kardeş sen hiç köpek dövüştürdünmü?

hırçoo

sende rangarenk bir ortamın bir rengisin işte
maşallah güzel köpekler ama dikkatimi çeken bu köpekler gaiba sürüde görev yapıyor resim paylaşmışsınız yıllarcada bu soya emek vermişsiniz onada denecek laf yopk ama şu varki köpeklerin kendi bölgesine giren yabancı hayvanlara öldüresiye tepkili buköpeği öldürdükleri anı kameraya almak yerine o köpeği ellerinden alsalardı daha doğru olmazmıydı tamam onların görevi yapmak zorundalar ama göz göre göre bir canlınında ölmesine müsade etmek bence doğru değil. köpeklrin maşallah çok güzeller yılların emeği tüğü başına hayrını gör saygılar
merhabalar benim sarı beyaz karışımı bir köpeüim var .. yapı olarak kangala çok benziyor .. beş aylık bir erkek yavru omuz yüksekliği 70 cm kangal olabilir mi rengi kafamı karıştırıyor profesyonellerden bilgi almak istedim şimdiden teşekkürler
(10-08-2012, Saat:03:09)BARAN19 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]maşallah güzel köpekler ama dikkatimi çeken bu köpekler gaiba sürüde görev yapıyor resim paylaşmışsınız yıllarcada bu soya emek vermişsiniz onada denecek laf yopk ama şu varki köpeklerin kendi bölgesine giren yabancı hayvanlara öldüresiye tepkili buköpeği öldürdükleri anı kameraya almak yerine o köpeği ellerinden alsalardı daha doğru olmazmıydı tamam onların görevi yapmak zorundalar ama göz göre göre bir canlınında ölmesine müsade etmek bence doğru değil. köpeklrin maşallah çok güzeller yılların emeği tüğü başına hayrını gör saygılar

arkadaşım öldürdükleri köpek değil KURT.
Sayfalar: 1 2 3 4