Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: 2000 Kangal festivalinde PANTER KANGALLAR
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
2000 YILINDA 2.Sİ DÜZENLENEN KANGAL FESTİVALİNE KATILAN PANTER SOYU SAFKAN KANGALLARIMIZ. O YILKİ YARIŞMALARDA 3.SEÇİLEN VE KISA BİR SÜRE SONRA ÖLEN TARZAN, ONUR KANLI'YA VERDİĞİMİZ ŞERKAN VE ERTESİ YIL 2001 FESTİVAL 1.Sİ OLAN VE İLERLEYEN YILLARDA ALMANYA'DAN OGÜN ODACI'YA VERDİĞİMİZ KRALİÇE DUMAN'I VE ONLARIN BABASI OLAN BABA PANTERİ BİRLİKTE GÖREBİLİRSİNİZ.
BU VİDEOYU İZLEYİN VE LÜTFEN PANTER SOYU SAFKANLARIN YARIŞMAYA KATILMAK ÜZERE FESTİVAL ALANINA GETİRİLEN KÖPEKLERLE MUKAYESE EDİN. O TARİHTE DE KÖPEKLERİMİZİN NE KADAR KALİTELİ VE FARKLI OLDUKLARINI BİR KEZ DAHA GÖRMÜŞ OLACAKSINIZ.PANTERLER DIŞINDAKİ KÖPEKLERE DİKKATLİCE BAKTIĞINIZDA BİR ÇOĞUNUN ARIZALI,BİR ÇOĞUNUN KIRMA OLDUĞUNU,BİR KISMININDA KANGAL DİYE SAHNEYE ÇIKARILAN MALAKLI OLDUKLARINI GÖRECEKSİNİZ.
BÜTÜN BUNLARLA BİRLİKTE,UZUN YILLARDAN BU YANA KORUDUĞUMUZ VE BUGÜNLERE ULAŞTIRDIĞIMIZ PANTER SOYUNUN HİÇ DEĞİŞMEDİĞİNİ,1988 VİDEOSUNDAKİ PANTER İLE 2000 FESTİVALİNDEKİ PANTERLERİN VE BUGÜNKÜ PANTERLERİN ADETA FOTOKOPİ GİBİ AYNI OLDUKLARINI GÖRÜRSÜNÜZ.
DEĞERLİ DOSTLAT İŞTE SOY BUDUR,İŞTE SAFKAN KANGAL BUDUR. İŞTE ELİMİZDEKİ SAFKAN SOYUN MUHAFAZASI BUDUR. BU GÖRÜNTÜLER DELİLDİR,İSPATTIR.LAF YADA HİKAYE ANLATIMLAR DEĞİL.
SAYGILARIMLA.

http://www.youtube.com/watch?v=ep_YtOwos...re=related



Çok güzel bir video saol usta.


Kopekler sıCakTan sünmüs sanKı cokmı sıcak Bı gundu acaba Guzel bı paylasım Tskler arKadaslar
Videoda ilk olarak dakika 23:05'ten 25:40'a kadar olan bölümde Panterler yarışma öncesi dinlenirlerken görüntüleniyor.deha sonra,58:15'ta festival alanına Panterler geliyor. Daha sonra 1:12:43'ten itibaren PANTERLER yine sahnede.Kardeşim Zafer konuşuyor.
sanki 3 tane silahşör ringe grmiş ortalık karışıyo yürüyüşlerinde bile canlılık öz güwen asalet war..
bu festivaller böyle sıcak tarihlerde yapılmasa iyi olur bi festivaldede bi köpek ölmüştü sıcaktan sanırım.. panterler güzel köpeklermaaşllah.. videonun sonlarına doğru cemal denerin büyük garipte çıktı o köpekte bir efsaneydi paylaşım için teşekkürler..
mastifler malaklılar sarmış ortalığı panterler ve bir kaç köpek olmasa izlemeye değmez. ama baştaki kara çizgili köpeklerde çok güzel hakını yememek lazım. videoyu yayınlayan arkadaşa teşekür ederim.
Sayfalar: 1 2 3 4