Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Deli Panter(Safkan Kangalların Genç Lideri)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
(26-03-2012, Saat:12:21)actionman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Savas Bey merhaba,
A$il'den sonraki en gozde erkek kopeginiz bu Deli Panter mi, yoksa Pala mi?

Tabi ki DELİ PANTER. Deli Panter bir başkadır.O doğuştan Lider. Panter soyundan çok sayıda erkek köpek olabilir ama kolay kolay doğuştan lider olmaz.Doğuştan lider doğmak çok farklı bir şeydir. Bunun ne demek olduğunu herkes kolay kolay anlayamaz. Basit bir kaç örnek verelim.Örneğin;O'nun lider olduğunu doğum sonrası ilk anası bilir ve O'nu ayrı besler.kısa süre sonra O diğer eniklerden ayrı yatmaya başlar. Ortalıkta dolaşmaya başladığı aşamada orada bulunan mevcut Panter ailesinin tüm üyeleri,dişisi erkeği yaşlısı genci O'na iyi davranır O'nu incitmezler.Yetişkinlerin ağzından kemiğini alsa bişey yapmazlar.vs.vs. İşte Deli Panter böyle bir safkan. Bu yüzden bizim için çok değerlidir.
Maşallah cok guzel bir kopek
DELİ PANTER SAFKAN KANGAL İÇİN BİR PROTOTİPTİR.BİR KANGAL KÖPEĞİNDE RENK,FİZİK, VÜCUT YAPISI NASIL OLMALIDIR SORUSUNUN MÜKEMMEL CEVABIDIR DELİ PANTER.
Belliki Deli Panter'den beklentiler yuksek.
Zalim Panter vs Uncu Karabas konusunda Savas Bey'in damarina basilmis.
Insallah Deli Panter kendisinin gogsunu kabartir ve Panter'lere dil uzatanlari utandirir.
reyhanın soy kütüğündende biraz bahseder misiniz.
Savaş Abi ÇINGI ne oldu? ve kitaptan ne haber? selamlar
Gurah23 gardaş,Reyhanın soy kütüğünü Barış gardaşıma sorun o size anlatır. Sudkaido gardaş,Çıngı Deli Panter ağabeyiyle birlikte kargakalesi dağlarını elemeye devam ediyor. Çok sert ve sağlam.Ayrıca anormal derecede iyi koşuyor,Bilhassa kurt peşine koştuklarında kancıkları bile geçiyor.sizin anlayacağınız on numara bir köpek. Kitap için daha önce bir yerde yazmıştım,Allah nasip ederse sonbaharda hazır.selamlar.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6