Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Baba Panter 1988
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
(17-02-2012, Saat:01:07)umudsengul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]selamlar barış abi yazdıklarınız çok güzel ve doğruluğuna olan inancım ve sizin samimiyetinizden zerre miktar şüphe duymuyorum...

ancak bir konuyu açıklığa kavuşturmanızı rica ediyorum

sizin de tanıdığınız ve tüm kangal camiası tarafından bilinen birisi bana telefonda yüzüme bizzat sizin kangalları malaklı itler ile sırf para kazanmak için kırdığınızı söyledi. dilerseniz çok rahat isim de verebilirim ...

lütfen bu konuda da bir makul bir açıklama yapın da kafalarımızdaki soru işaretleri izale olsun..

sizi ve panterleri seviyorum selametle

umut sengul

umut bu konuyu gündeme getirdiğiniz için teşekkür ediyorum. böyle bi sürü konu var. ben bu yıla kadar internete giriyor olsaydım bu tip laflar hiç olmazdı. ben buralarda yazmadığım için meydan boş her kulaktan bi ses gelmiş. zaten 2000 li yıllara kadar bu videoda hepsi belli. ondan öncesinide tek tek biliyorum. bu malaklarla kırdı dedikleri bizim itlerin iri olmasından kaynaklı sanırım. benim şerkan öncesi itlerim daha yapılıydı. 93 teki şeytan bu videoda küçük bi görüntü var . 88 cm lik dev bi köpekti. eniklik görüntüsüde var atıcam yakında bugün görseler malaklı eniği derler. şerkanın annesi duman bizim itlerin boyunu küçülttü. ben dumanı tekrar zoroya çektim yani şeytanın oğluna. ondan panter piton tarzan kobra şaron ve kangallı apoda iki yaşında ölen panter kız çıktı. piton tarzan almanyada şaron panter öldü kobra elazığda. sonra küpeli köyünden yaşlı dişi filizi gatirdim. tarzanla eşleşti aşil çıktı. malatyadan reyhanı getirdim aşile çektim mohikan filiz ve zorolar çıktı. aynı batım üç enik kanlı ishalden öldü. bir yıl sonra yine aşile çektim deli panter ve verdiğim kardeşleri çıktı. sonra çakal dişiyi mohikana , apaçiyi deli pantere çektim. olan enikler ortada. şimdi malak bunun neresinde. bana zaman zaman bi sürü it gelir gider eğer kasteddikleri onlarsa bende üremeleri yok. bana gelip üreyen deliktaştan gelen kupa kızı var .bir kez enik aldım yavruları bozuk çıktı ve gitti. bu bir. zanayı malatyalı çomoya götürdü çektiler bozuk çıktı gitti iki. hektor ve bacısı toraman maraş türkoğlundan hediye geldi . ünlü rambonun öz torunları. hektordan cellat çıktı şu an almanyada. bacısı toramandan boz panter çıktı antepte öldü. malatyalı çomoya çektiler enik aldılar . malatyalı şaron belçikada. toraman erzurumda . hektor üç yıl önce izmirde öldü. rambo safkandı ama içimde şüphe bıraktığı için üretmedim ve soyunu kestim. malak katmak eğer bunlarsa söyleyecek bişey yok. kara panterden üreyen iki it var biri muhammetteki panter. anası reyhandır. diğeri bi köylünün dişisinden olan karakız. sivasta başka yavrusu yok. panterin kızıyla tarzanın torunu deli eşleşti . yakında saf karalar çıkacak. ben soyu böyle ayakta tutuyorum. dışarda malaklardan olma panterin aşilin bi sürü eniği var . onlar beni bağlamaz. bi sürü dişi geldi çiftleşti gitti. artı panter ve aşil türkiyeyi il il gezdi ona emanet buna emanet. gittikleri yerlerde paso eşlendiler. onlarda beni bağlamaz. şimdi o malak kattı diyenler çıksın yazsınlar bakalım malak nerde. ...... umut gardaş senden ricam söyleyeni buraya yazman..... saygılar barış çiçek.
Yazdıklarınızı gerçekten çok samimi buldum. Ben her daim sizin yetiştirdiğiniz panter soyu kangalları diğer kangallardan ayrı tuttuğumu dile getirdim ancak muteber insanlardan bu tarz iftiralar duymak azıcık da olsa " acaba " sorusunu akla getiriyor.

Bana aşil dahil olmak üzere panterleri malaklı ırkı ile PARA için(yavrularını binlerce euro ya sattığınızı söyledi) kırdığınızı telefonda söyleyen SERBÜLENT ÖZGİRAY dır.

inkar ederse yaklaşık 45 dakikalık konuşmamızın tüm detaylarını buraya yazarım

iftira atmak kolay ancak umarım şimdi de kendisi burada neden böyle bir iftira attığını söyler.
yoksa ak pak gün yüzüne çıkacaktır

selamlar

umut şengül
Umut kardeşim konuyu gündeme getirdiğin için sana çok teşekkür ediyorum. Benim detaylara girmeme gerek kalmamış.Kardeşim Barış gerek ve yeter derecede ayrıntılı açıklama yapmış zaten.Verilen isim:bizimle merhabası olan,Bizim köpeklerimiz olan Panter soyu kangalların DÜNYADA SAFKANLIĞI TARTIŞILAMAYACAK TEK SOY OLDUĞUNU çok iyi bilen, srbt Özgiray. İnanamadım. Umut kardeşim,srbt yada bir başka kişi, bizim köpeklerimiz için malaklı ile kırıldığını söyleyebiliyorsa, YA KANGAL KÖPEĞİNDEN HİÇ ANLAMIYORDUR, YA DA BİLEREK VE KASTEN İFTİRA EDİYORDUR.TRKANGAL kurulduğundan bu yana ilk defa giriş sayfasını adına yakışır şekilde SAFKAN KANGAL KÖPEĞİ resmiyle süsledi.Siteyi baştan aşağı tarasan bizim köpeklerden başka resmini bulabileceğin kangal köpeği sayısı bir elin parmak sayısını geçmez.Onlarında safkan olup olmadıkları ne yazık ki belli değil.
Ben daha fazla sözü uzatmak istemiyorum,sadece şunu söylüyorum;DÜNYANIN SAFKANLIĞI TARTIŞILAMAYACAK TEK SOYU OLAN PANTER KANGALLARIN MALAKLI İLE MELEZ OLDUĞUNU SÖYLEYEN ÇIKACAK BU İDDİASINI KANITLAYACAK.YOKSA KÖPEKLERİMİZE EDİLEN İFTİRAYI TÜM DÜNYADAKİ KANGAL SEVERLER ÖĞRENMİŞ OLACAK.Sözün sahibinin açıklamasını bekliyorum.
Bundan 14-15 sene once Kargakalesi'ne gitmis ve Cicek ailesinin kangal kopeklerini canli olarak gormustuk. Internette Panterler'in fotograflarini gorunce hem cok sasirdim hem de sevindim. Cunku 15 yil once gordugum kara kopek neyse bu gunkuler de aynisi.
Allah insani kuru iftiradan saklasin, daracik bahcelerde ve kafeslerde, boynunda zincirle kangal kopegi yetistiriyorum diyenlerin Sayin Cicek ailesinin kopeklerine dil uzatmasi cok manidar. Kangal kopeginin dogal ortaminda, kangal kopegi gibi yetistirilmesi gerektigini dusunuyorum. Ozgurlugune olesiye dusgun olan bu hayvanlarin psikolojisini bozduktan sonra soyu altindan olsa tenekeden bir farki kalmaz.
Saygilar sunuyorum.
çok güzel paylaşım
Hayırlı akşamlar Barış abi. Ben Bursa'dan İlhan. 2 yıl önce Kangal K.lığından bir erkek yavru aldım. 80 cmlik güzel bir köpek oldu. Şimdi tekrar bir yavru almak istiyorum ve yine Sivas'tan olacak inşallah. Aklımda bir kaç yer var. İlk olarak siz varsınız. Satışlar ve adres hakkında bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
UMUT KARDEŞİM SENİN VERDİĞİN BİLGİ ÜZERİNE BEN YAZACAĞIMI YAZDIM VE CEVAP İSTEDİM.HENÜZ YANIT GELMEDİ.AMA YİNEDE SEN İNSANLARA SAYGI SINIRLARINI ZORLAYAN İFADELER KULLANMA LÜTFEN.SEVGİYLE KAL,ŞİMDİLİK HOŞÇAKAL.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6