Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: potifar 58
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
slm arkadaşlar,benim köpek 4 aylık oldu bugün 55cm 19 kilo ölcüleri nasıl sizce yorumlarınızı bekliyorum.iyi resim yakalıyamadım ileride yeni resmlerini ekliyeceğim.
Çookkk zayıf
öylemi,öncelikle yorumun için teşekkür ederim ben bu köpeği aldığımda çok zayıf ve bakımsızdı.bana geldiğinde 2 aylıkdı ve 5 kiloydu ben ona 2 ayda 14 kilo aldım ümit ediyorum dahada iyi olacak sence olurmu arkadaşım?
bak kardesim sana bisey diyeyim kalca kemikleri gözükmüyorsa tam kilosundadır ne 1 kilo aldır nede verdir onun kilosu tam şuan burdan baktıgımda kalca kemikleri gözükmüyor sanırsam her kopek aynı kiloda olmaz nerden biliyorsun zayıf oldugunu benim köpegimde wardı zayıf diyorlardı ama nasıl yemek yediğini görünce zayıf demekten vaz gectiler :=) bu arada cok güzel köpegin var suratı fizigi cok güzel güle güle besle kardeşim
(21-11-2011, Saat:01:09)potifar58 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]öylemi,öncelikle yorumun için teşekkür ederim ben bu köpeği aldığımda çok zayıf ve bakımsızdı.bana geldiğinde 2 aylıkdı ve 5 kiloydu ben ona 2 ayda 14 kilo aldım ümit ediyorum dahada iyi olacak sence olurmu arkadaşım?

Tabiki olur. Oncelikle parazit asılarını aksatma. Sonrada beslenmesine dikkat et. gerisi kendiliğinden olur. Nerden zayıf oldugu kanatime gelince 1 ve 2 aylık olmak uzere aldıgım iki adet kangalım var ve aylık hatta haftalık gelısımlerını bılıyorumdan da ondan.(Su an 17 ve 18 aylıklar.
spy428 haklısın ama onun köpeginin annne ve babasının cinsi zayıf bir kopekse nasıl aldırıcaksın kilo ben bunu diyorum sana senin köpekleri tabi ayı gibi anne babası alır normaldir
tüyünce hayrını gör
Sayfalar: 1 2