Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: kangalım tavuk boğuyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
merhabalar,

6aylık erkek kangalım var. 3 aydır bahçede tavuklarla birlikte yaşıyor. son 1haftadır tavukları boğup atmaya başladı. boğduğu tavuğu yemiyor sadece boğup bırakıyor. 10 tane kadar tavuğu bu şekilde boğdu. Sebebi ne olabilir? bu sorunu çözmek için ne yapılabilir?
merhabalar benımde kangal var 2 yasında,bu ara tavuk horoz beslemeye basladık ılk basta baya saldırdı bıkactane bogdu ama suan alıstı yanı bıse yapmıyo senınde kopegın alısırvbıraz zamanla ama ben telle cewırmıstım tawukların kumesını suan dısarı cıksalarda kangal bıse yapmıyorSmile
iş üzerine yakala çek fırçayı Smile
bizim tavuklar da telle çevrili yerde ama dısarı cıktıkları da oluyor uçup Smile 3 aylıkkenden beri tavuklarla yaşıyordu sorunsuz son 1haftadır böyle bi huy edindi. bahçede toplayıcılar varken biraz bağlı kaldı üst üste ondan olabilir mi?
eger tavuklar yemegını falan yemeye gelıyosa kıskanıp bogmustur tavukların tadını aldıysa bıraz zor vazgecerSmile arkadasında dedıgı gıbı ıs ustunde yakala yada saldırırken gorursen bıraz azarla bı kac defa yaparsan vazgecebılırSmile
en mantikli çözüm tavuklardan uzak tut, bu saaten sonra ne yaparsan yap ac kaldiginda piskolojisi bozuldugu zaman öldürmeye devam eder.
bağlı tutuyoruz artık tavuklardan uzak bir yerde duruyor. tüm cevaplar için teşekkürlerSmile
Sayfalar: 1 2