Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Aydından 2 aylık Hera .. işte benim kangalım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
herkese selam arkadaşlar bu benim yavru kangalım iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum ...1 haziran 2011 doğumlu ..
arkadaşlar resim yüklemek istiyorum ama olmuyor çözünürlük fazla geliyor düşürüncede resim güzel çıkmıyor bir sürü resim var yükleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim..
maşallah güzel enik
Hera çok güzel bir köpek olur büyüyünce - iyi bakarsan tabii
Güzel köpek fakat konya kanı daha baskın gibi duruyor alnı çok dik dudakları biraz fazla sarkık ayrıca renk olarak da asaray gibi duruyor kangal değil gibi annesi babasını biliyormusun eğer görmeden kangal diye aldıysan zaman geçmeden bir kontrol et derim..

Ayrıca kalın bir köpek olucak gibi hayrını gör..
ken kardeş kan tahlili , dna testi ve renk analizini yaparak köpeğinin kangal olmadığını söyledi bu bilimsel çalışmalar üzerine bizim söyleyeceğimiz bir şey yok ken kardeşin de dediği gibi büyük ihtimal ispanyol mastif Smile
Kıtmir ağabey ''Cemal Dener'' in sözü neydi gözü yokmu almasın... bi de acı şekilde gülümsemişti.. hatırladın mı ?
Nyse benım yazıma bakarsan orada köpeğin %100 kangal değildmir mi demişim soru yönelttim anneyi babayı gördün mü diyorum ? soruda kötü birşey varmı dikkat ettiysem kangalım diye yazmış o yazıya istinaden yazdım.. Ayrıca sen bir köpeğin kangal olup olmadığını anlaman için kan testine dna testine gerek duymana gerek yok bir müsait zaman sana analtayım bu kdar masrafa girmene gerek yok şu işten anlayan insanlara sorarsın sana analtırlar..

İçinde doğdum büyüdüm bi zahmet bırak ta anlayalım..

Emre KArdeş sen yinede benım yazıdıgımı ddıkakte al bir ödeme yapıp saf kangaldır diye aldıysan anne babayı bir araştır yada resimlerini ekle yardımcı olalaım..

SAygı ve sevgilerle..

öyle köpeklere kangal diyorlarki boşver buda kangal kalsın anneyi babayı hatta atayı görmeden köpek 1 yaşına gelmeden kangal mı değilmi yorumu zordur ben sana nacizane takıldım
Sayfalar: 1 2 3