Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Tüy sorunu .
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar 9 aylık adı gibi cesur bir kangalım var ama bi sorunum var çok tüy döküyor 2 aydan beri sürekli tüy döküyor mevsim değişikliği diyorlar ama 2 ay oldu halen döküyor. elimi sürdüğümde her seferinde elime tüy geliyor nedenini bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.Birde gezerken 5 10 metrede bir ağaç diblerine sürekli işiyor hepinize teşekkürler . . .






[Resim: ed2f6a58.jpg]





[Resim: 46685d9a.jpg]
ilk olarak köpeginiz kangal degil, mama veriyorsaniz degiştirin ev yemekleri vs. uzak durun
köpek kangal değil.
halı yıkama fırçası ile hergün 10-15 dakika kaşağılayın 4-5 gün sonra hiç bişey kalmaz tüye girmiştir.
Ağaçları suluyodur sıkıntı yok Big Grin
Big GrinBig GrinBig Grin yine güldürdün abi agaclara koku bırakıyor buyuk ihtimal sahipleniyor köpek kangal degil köpegini yıka sonrada bi tara veterinerde özel bi tarak var bi sürtsen binlerce tüy gelir Smile mevsimdende olabilir yaza geciyorz uzun tüyleri atar
(12-07-2011, Saat:01:45)onur155 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Big GrinBig GrinBig Grin yine güldürdün abi agaclara koku bırakıyor buyuk ihtimal sahipleniyor köpek kangal degil köpegini yıka sonrada bi tara veterinerde özel bi tarak var bi sürtsen binlerce tüy gelir Smile mevsimdende olabilir yaza geciyorz uzun tüyleri atar

Big Grin özel tarağa falan gerek yok yav halı fırçası bulabilirsen hırdavatçıdan bi demir kaşağı al 3 4 gün sür terteiz olur.
arkadaşlar 6 aylık köpek tüy döker mi??yanlış anlaşılmasın bilmediğim için soruyorum..
(13-07-2011, Saat:12:09)betoofheen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]arkadaşlar 6 aylık köpek tüy döker mi??yanlış anlaşılmasın bilmediğim için soruyorum..

bu yaşta bu zamanda çok zor resim veya canlı görmek gerekir.
Sayfalar: 1 2