Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Kosovalının Meşur Güdük Torunu PALAZ.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
[Resim: c0359126.jpg]
[Resim: ca7ba500.jpg]
[Resim: beec63e6.jpg]


nerden kardeş ırkı cınsı nedir kimlerden dir hele bi bilek maşşallah yiyit bi ite benziyo
(12-06-2011, Saat:03:41)bakırrr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]nerden kardeş ırkı cınsı nedir kimlerden dir hele bi bilek maşşallah yiyit bi ite benziyo

Eyvallah sağolasın baba Quink Anne Betofeenlardan ben beğendim aldım sizlerle paylaştım umarım sizlerde beğenirsiniz Saygılar.Kosovalı KÜRŞAT.
önüne gelenin köpegi quink yaziyor bu quink dediginiz lakap falanmi tam olarak neyin nesi bilir birisi anlatsin güdükler gibi bir soymu?
(15-06-2011, Saat:04:34)t34h3r Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]önüne gelenin köpegi quink yaziyor bu quink dediginiz lakap falanmi tam olarak neyin nesi bilir birisi anlatsin güdükler gibi bir soymu?

önüne geleni bilmemde Quink zihninin torunu Robinin oğludur sahibi oğuz şirin anne ise Betofeenlardandır.
ınsallah yuzunu guldurur kardesım gunk falan fılan onemlı deyıl bogussun yeter bahsedılene gore ıyı bogusuyomuş ..
(15-06-2011, Saat:04:51)bozan61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ınsallah yuzunu guldurur kardesım gunk falan fılan onemlı deyıl bogussun yeter bahsedılene gore ıyı bogusuyomuş ..

eyvallah sinanım zaten soyu ön planda tutmadık hiçbir zaman soya bakacak olursak isim yapmış bir sürü soy var ama aralardından o soyu yaratan köpekten başka köpek çıkmadı örnek afyonlu arap torunu tosunu toplasan 300 den fazla vardır ama bir arap daha çıkmadı biz boğuşturyoruz köpekte dedğin gibi boğusuyor önemli olanda bu tek boğussunda soysuz olsun sorun yok sinanım. SmileSmileSmileSmile
Sayfalar: 1 2 3 4