Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Efe İzmirden 40 Günlük.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Ben aranıza yeni katıldım kopegım tam olarak 40 günlük bugun 40. gunu doluyor tam olarak tartmadım ama sanırım 6-7 kılo civarında çok yaramaz inanılmaz hareketlı sureklı ısırıp oynamaya çalışıyor oyun alanı var proplan mamayla günde 4 öğün besleniyor şu anda çok sağlıklı 2. ayı doldugunda büyük ihtimale kulaklarını kestiricez köpeğin veteriner haftada bir gelip kontrol ediyor çok mutlu bir köpek Smile yorumlarınızı bekliyorum.. Babası cok uzun inanılmaz atletik bir kopek ve 87 cm üzeridir anneside 70 cm civarında soyu sopuyla ilgili bilgi vermiyicem çünki yorumlarızı merak ediyorum vakti geldiğinde onlarıda yazarım şimdiden teşekkürler saygılar.

[Resim: dbc153e4.jpg]
[Resim: 975cc17f.jpg]
[Resim: 65d86490.jpg]
[Resim: cda0701e.jpg]
[Resim: c714a451.jpg]
[Resim: bd059700.jpg]

izmirin neresinde ve nerden aldınız bu küçük tatlı bebeği hiç yabancı gelmedi bana...
eet benim eniğim bu köpeğinin babası izmirli arap yanı simar karın kardeşi davutun oğlu annesi shla yanı fetiyeli hisar ile maraşlı polatın kızı nazın kızı kan olarak mükemmel bir kan hattı var avşar soyu ile polt soyu karışımı umarım değerini bilirsiniz...
sizin kopegınız mı pek anlayamadım semih bey Smile kopek dogudundan beridir gozetımım altındadır 30 gunu doldugunda aldım annesınden sımdı sıtemızde ıyı kopek bılen ınsanlar var bole yorumlar yapıyorlar once bır yorum yapmalarını bkleyıp sonra solemek ıstedım kopek ızmırden degıl uzun yayla kopegıdır.
maşallah küçük canavara , hayrını gör güzel enik
(11-05-2011, Saat:09:28)Ken Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]sizin kopegınız mı pek anlayamadım semih bey Smile kopek dogudundan beridir gozetımım altındadır 30 gunu doldugunda aldım annesınden sımdı sıtemızde ıyı kopek bılen ınsanlar var bole yorumlar yapıyorlar once bır yorum yapmalarını bkleyıp sonra solemek ıstedım kopek ızmırden degıl uzun yayla kopegıdır.

kusura bakmayın gercekten özür diliyorum benım eniklerimin bugün 40.günü ve okadar coook benzioki ayrıca izmir içine verdim ve kimde olduğunuda bilmiyorumm o yüzden hata yapmış oldun maaşallah işallah uzun süre gölünüzce beslersiniz...
maşallah çok güzel enik iyi günlerde büyütün
maşallah güle güle besleyin, 2 ayı doldurmuş bence bu enik ama kulaklarını seneye kesin.
Sayfalar: 1 2