Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Köpeklerin Sex Hayatı Renklendi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Biraz komik olabilir ama sizinle paylaşmak istedim

Köpeklerin seks hayatı renklendi
Sonunda bunu da yaptılar ve köpek sahiplerini büyük bir dertten kurtardılar. Sahiplerinin ayaklarını şişme bir bebek gibi kullanıp tatmin olan köpekler, kendileri için özel olarak üretilen bu seks oyunları sayesinde sahiplerini rahat bırakacaklar.

Brezilya'nın Sao Paulo bölgesinde DoggieloveDoll bir firma, "PetSmiling" adını verdiği köpekler için ürettiği sex köpek oyuncağını tanıttı.



Bu özel oyuncak için firma yetkilisi, "Şimdiye kadar köpekleri şekilden şekile sokan modacıların yaptığı işten eminim bu daha iyi. Çünkü biz onların acı çekmesini değil bilakis onların rahatlamasını düşünerek bunu ürettik. Sonuçta onların doğasına aykırı hiçbir şey yapmadık. Bu işten hem onlar memnun hem de sahipleri" şeklinde konuştu.

Şimdiye kadar bu ürüne oldukça ilgi olduğunu sözlerine ekleyen yetkili, "İngiltere, Almanya ve Japonya'dan bir sürü talep aldık" dedi.

Bu ürüne, kendini yalnız hisseden köpeklerden nasıl bir tepki geleceği bilinmez ama kesin olan bir şey var ki o da paçalarına asılan köpek sahiplerinin bu ürüne olan talebi çok olacağa benziyor.