Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Kangallarda yemek bakımı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
köpeklerimizi daha iyi büyütmek icin hangi yemek bakımını yapmammız lazım
ben kendi köpegime bir nevi yal tarzı ekmek yapıyorum kemiksuyunu kaynatıyorum icine un yumurta birazda yogurt koyup yoguruyorum bunu hamur yapıp fırında pisiriyorum ekmek gibi oluyor köpegime bunu veriyorum cokta güzel yiyor hemde tok tutuyor sizlerde farklı bildiginiz bakım sekilleri varsa paylasırsanız sevinirim arkadaslar
yalovalı sarı o ne ekmekmiş gelince bizede ver helal sana yauw :-)
nebakımı ekmek zavar yemek artığı su kemik başka ne olcak bakım derkene bana
arap kardes sen muhalefetmısın adam ne guzel bı konu acmıs ısteyen ıstedgını yazsın yav
kardesım bak bende sutle yumurta ıcıne de azıcık yag koyup verırım sabahları veya aksamları gunde bı kere hayvana cok yararlı olur yumurta sut
benim sadece dolabım 60 koli yumurta var günlük yumutrta et süt içiyiyon bennim baktığım köpeğe kimse bakamz bu sitede
netse fırat herkesin bakımı kendine senin köpeklerinin bakımı belli zaten maşşallah
İyi baktığını söyleyenle aynı batından yavru alıp bakalım nolacak. Ben kesinlikle aşşağılamam bizimde ailemizde çoban var yanlış anlaşılmasın ama iti iyi beslemek çoban ve çocuk işi değil tıp işi tıp.Dengeli kalsiyum, kalsiyumla orantılı fosfor, bunlar etkileşime girsin diye butafosfan, güneş görmediği güne göre D3, dev ırk itlerde eklem sağlığını korumak ve sıvısını arttırmak için chondro+glucosamine ve daha daha neler. Öyle en iyi ben bakarım demekle olmuyor beyler. İmkanları olmayan arkadaşları ayrı tutuyorum kırılmasınlar. Bunları yaparsın gerisi itin damarına ve ite kalmış. Tabi birazda şans.
güneş,toprak,temız hava,proteın,karbonhıdrat,vıtamın,mıneral= saglıklı beslenme.
extra takvıye ıcın glukozamın ve chondro dısında onlarca takvıye var.mevzu kopegın yasadıgı metrekare,kullanabıldıgı alan ve ne kadar sure ıle gunduz uyku uyudugudur.
Besleyıpte baglı kalan veya kafeste yasayan hayvan kısa omurlu olur.Hareket hayatı onem tasır.Hareket serbest harekettır .Bu hayvanların bır amacı var dogada yaptıkları hareketın ustune boyle besleyın bakın ne cıkıyor.Beslenmede oranlar onemlı her kopegın ıhtıyacı farklı olabılıyor benzın dızel gıbı kopegı tanımak mıdeyı cıgerı yormamak lazım.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Referans URL