Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Bombon El Perro (2005) !!! (Dogo Argentino)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Arkadaşlar dogoyu tam olarak bu filmle tanıdım.bu filmle dogonun neler yapabildiğini ,sadece av dövüş kopekleri olmadıklarını bu filmle göreceksiniz ve ne kadar sadık bir köpek olduğuna şahit olacağınız duygusal bir film.dogo argentinoya ilk bu filmde merak saldım...izlemeyenlerin zaman kaybetmeden izlemelerini tavsiye ediyorum.Dogolar hakkındaki yanlış düşünceleriniz bu filmle silinecek...

[Resim: 7b58764e.jpg]

[Resim: 6d477bfb.jpg]

[Resim: d1e4f198.jpg]

[Resim: 6748d7f6.jpg]

[Resim: 26d71f1c.png]

KONUSU: 52 yaşlarındaki Coco, işsiz kaldıktan sonra, kimsenin satın almaya yanaşmadığı, kendisinin el emeğiyle yaptığı bıçakları satarak geçinmeye çalışmaktadır. Bir gün, bir kadına yardım edince, kadın ona birinci sınıf, cins bir av köpeği (Dogo arjantino) hediye eder. Bombón'la birbirlerine ısınmaya başlarlar ve macera başlar , Köpek sevenlerin özellikle bu cins köpeklerle ilğilenenlerin zevkle izleyeceği bir film.....

BU SİTEDEN İNDİREBİLİRSİNİZ
http://www.divxcehennemi.com

Emeğe teşekkürlerinizi esirgemeyin beyler... Wink
işte ilk dogo reklamı bu fılmde yapılmıştı. bende hayran olmustum bu köpek ne acaba dıyodum Smile
Elin Adamları Köpeklerine Film Çekiyor Bizimkilerde Irkı Köreltmekten Fırsat Bulamıyor.
SmileSmileSmile
Film nette aradım aradım bulamadım.Geçen günlerde TRT 1 de yayınlanmıştı ama uyuya kalmışım izlerken Sad( bide şimdi Dogo argentino cins köpek sahibi oldum. filmi izleme isteğim tavan yaptı nasıl bulabilcem ???
satılık dogo arjantin yavruları..dişimiz şuan da hamiledir 1.5 ay sonra yavrularımız dünyaya gelecektir.ilgilenen arkadaşlar irtibata geçebilir..secereli safkan 535 617 22 88
doğacak yavrular için nekadar istiyorsun?
Jwallker Konunun alt kisminda yayinlandigi site var.ordan indirwbilirsin
Referans URL