caner sen pazar gün fazla bişey çekemedin galiba gördüm ben seni de 2 dövüş falan çektin galiba demi
evet abisi gördün kargaşayı ama buldum 10 tane maç yüklüyorum
çok güzeller
3.resimdeki köpek bizim kangalalra çok benziyorsadce biraz tüylü bukopekleride çok seviyorum çok sert köpekler eskiden yanibir 15sene evveline akdar buralarda hep bu tarz köpekelr vardı ama artık kalmadılar
ilk ve 3. fotodakiler çok güzelmiş
maşaallah çok güzel itler aslan gibi yeleleri var resimler süper teşekkürler caner kardeş
bunlar ne böyleeeeeee..maşallah
işte bunlar kars kafkas köpeği olarak bılıyoruz.ığdırda yılmaz abıdede vardı efsane kıllı adında rusyadan sürü içinde enıkken gecmıstı ama acayıp köpektı yatarken kafasını donderıyodu tam bı ayı. yalansız 90 cm uzerıydı. yaşlanmıstı dişlerı yoktu yınede hıc rakıp cıkmadı damagıyla tutuyodu şimdi dursaydı emınımkı trde rakıbı olamazdı.
Bir düzeltme yapayım müsadenizle.
İlk iki resim kafkas -kangal melezidir.Resimdeki arkadaş Sırptır. Kendi kafkaslarıyla zannedersem Almanyadan Ogün Odacıdan aldığı Tarzan soyu köpeklerle çarplazlama yapmış.Bu tip çiftleşmelerden doğan ilk batın yavrular hem kafkastan hem kangaldan büyük oluyor.
Son iki resim orjinal kafkas olabilir yada kendi memleketinden olan sarplaninac -kafkas melezidir.