Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Deli Yürek - [Arşivden Çıkma Bir Resim]
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
Resim Alıntıdır arkadaşlar nette gezinirken rast geldiğim bir resim umarım paylaşan arkadaş izinsiz aldığım için beni mazur görür. Deli Yüreğin resimleri çok fazla yoktur internet aleminde

[Resim: 256.jpg]
Benim bacaklarda sexy çıkmış : )
(19-10-2010 01:11 )|77| demiş ki: [ -> ]Benim bacaklarda sexy çıkmış : )

evet deliyüregin nette pek fotosu yok dogru madem arkdasim senin köpegin ya da poz verdin neden bacaklarim sexy cikmis yerine birkac tane daha deliyüregin fotografini eklemiyorsun ... en büyük kangal sitesindeyiz hepimiz yüzlerce köpek sever var deli yüregin simdiki halini atsanda millet görse cok mu?
KeSCH stres yapmaya gerek yok arkadasım biz 40 tane resim ekledik mevcut sitelere. Site resetleniyor su oluyor bu oluyor upload ettiğimiz siteler çöküyor velhasıl resimler kayboluyor. Gecmise yönelik actıgım topicleri pek kontrol etmiyorum. Su anda bulabildiğim mevcut resimleri sizler icin ekliyorum.

[Resim: DSC03688.jpg]
[Resim: DSC03687.jpg]
[Resim: DSC03685.jpg]
[Resim: P4030045.jpg]
[Resim: P4030031.jpg]
[Resim: P4030023.jpg]
kocum deli maşallah hala ayaktasın yaşıyorsun
masallah cok guzel
arkadaslar memlekete gidebilirsem bnde delinin genclik resimlerini ekleyeyeyim alem deli görsün.
şuan nerde bu Deli yürek
(19-10-2010 10:58 )"CrueL demiş ki: [ -> ]şuan nerde bu Deli yürek

Deli Yürek Yalovada .Haftasonu yeni resimlerini çeker koyarız,sevenlerine teşekkürler.
hay maşallah ömrü uzun olsun
Sayfa: 1 2 3
Referans URL