Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Panter oglu kara Panter
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Panter oğlu Kara Panter 10/11/2008 doğumludur.
Babası:BABA PANTER
Anası Big GrinAĞLAR KIZI REYHAN
Cidago:86cm.
Net uzunluk ölçüsünü ve kilosunu
bir dahaki paylaşımda sunacağız.
resimler 20/11/2009 tarihinde çekilmiştir.

trkangal üyelerinin KARA PANTER'i tanıması için sizlerle şimdilik bu üç resmi paylaşıyoruz.
Bundan sonra ortalama her ay yeni resimlerini sizlerle paylaşacağız.
Ciddi bir antrenman maçı olduğu takdirde onuda sizlerle paylaşacağız.
sevgilerimizle..
[Resim: i5442367_g-r-nt-048-jpg]
[Resim: i5442370_grnt05-2-jpg]
hadi ilk yorumda benden olsun maşallah kara pantere aslanım benim gelecegin kralı seneye bu köpekle başa cıkabilecek köpek düşünemiyorum
masallah tipi yeter tam dört dörtlük kangal uzun ömürler insallah
(23-01-2010 03:10 )LİON PANTER demiş ki: [ -> ]hadi ilk yorumda benden olsun maşallah kara pantere aslanım benim gelecegin kralı seneye bu köpekle başa cıkabilecek köpek düşünemiyorum

MaşaLLah . GerçekTen 'PanTer ırkının hepside ayrı bir güzeL..Köpeğinize güveninizi anLayabiLiyorum aMaa büyük konuşmaya da gerek yok.
meraba ben büyük konuşmuyorum evet dediginiz gibi köpegimize çok güveniyorum umarım bizi mahcup etmez
gardaş gözlerimiz bayram etti kangalın hasını görmek başka, maşallah dedim...gurbetten sılaya selam ve dua ile...
masallah guzel kopek hayrını gorun
Maşallah diyen ağızlara sağlık.
Teşekkür ederim.
masallah
(23-01-2010 06:44 )Bozkır demiş ki: [ -> ]gardaş gözlerimiz bayram etti kangalın hasını görmek başka, maşallah dedim...gurbetten sılaya selam ve dua ile...

yorumunuz için teşekkür ederim yurt dışındasınız sanırım sivas lımısın kardeşim.
memleket özleminizi bi nebze giderdiysek ne mutlu bize
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Referans URL