Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: hüseyin yıldızdan saf kangal almayı düşünüyorum
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
hüseyin yıldızdan saf kangal almayı düşünüyorum arkadaslar bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.
bence alma tartışlarda görüdüm geneli malklı kırması deniliyodu sf kangal yok stn elindeki çogu köpek kayseriden gitme ona safkan kangal yok elinde kırma köpekleri satıyo diye biliyorum ona karşı bi düşmalıgım falan yok ama konuşmalarında bnlara şahit oldum bnce alma
Saf kangal almayı düşünüyorsan bence Çiçek ailesinin Panter soyu tartışmasız saf kangal ben olsam oradan alırım.
DAĞLI YAVRUSU ALABİLİRSİNİZ ÇOK GÜZEL
Adamın elinde ödüllü madalyalı köpekler var ama saf kangal dediğin zaman farklı tarafa gidiyor mevzu,anasına babasına bakarsın hoşuna gidiyorsa eniğini alırsın..birde köpeği ne amaçla besleyeceksin o da önemli..
arkadaşım saf kangal istiyosan panter ırkı cok guzel bir ırk onu tavsiye ederim yada sr bülent abiye ulaş o sana bulacaktır dsfını
maşallah bazıları tartışma çıkartıp kendı kopeklerine prim yapmaya çlşlar arkadaşlar gözunuz var ıtten anlamıyosanız bakın hoşunuza gıdenı besleyın hüseyınlede işim olmaz çiçek ailesıylede kımse kendı kopegını on plana çıkartmasın kopek herkeste var alıcılarda internet var kardeşim elınızın altında açın okuyun vasıflarına bakın kımseden akıl almayın herkes kapısındakıne kangal dıyor hangı işte kullanacaksanız ona göre hayvan besleyın derım kapı kopegı olacaksa illa kangal olmasınada gerek yok yani
(11-02-2012 02:01 )tugay64 demiş ki: [ -> ]arkadaşlar benim bildiğim de sivasta panter soyundan başka safkan yok panter soyu tartışmasıs bi safkan bence ... Hüseyin yıldızın kiler bencede malaklı kırması hakiki safkan kangal öle çok iri olmazz hemde çene yapıları sizri olur .Ama benim hüseyin abiyle bi alıp veremediğim yok yanlış ta anlaşılmasın köpekleri kötülemek değil amacım saygılar....

Sivas taki köpekleri gördünüzmü de başka yok diyorsunuz. Herkese söylüyorum sizede söyleyeyim kangal safkan bir ırk değildir zaten saf kan olsa o ailenin ki bu aileninki diye bir şey söz konusu olamaz. Nesli tükendi de sadece o ailedemi kaldı bu zıkkım. Videolardan ve resim yorumlarından kangal öğrenilirse sonuçlarıda bu olur zaten. Yıldızelinde o soydan daha eskiye dayanan bir soy da bizde var parayla satmazlar ihtiyacı davarı olanın kapısına bırakırlar, kurtçulun hasıdır davarcının hasıdır, iri çıkanıda var küçük çıkanıda, alnı çıkıntılı olanıda var, düz olanıda, burnu sivri olanıda var küt olanıda, son nesil hariç o köpeklere kangal değil diyecek adam çıksında görelim.

KÖPEK ALMAYI DÜŞÜNEN KARDEŞİM BAKMA KİMSENİN LAFINA SİVAS TA SOKAKTA GEZEN İTLERDEN BİLE ÇIKAR İTİN HASI. DAVARCIYSAN GERÇEKTEN DAVAR İÇİN ALACAKSAN SATICI BULMA KENDİNE GİT SİVASIN İLÇELERİNE SOR BİR KAHVEDE BURADA KURTÇU İTLER KİMDE VAR ÇEKİNMEDEN GİT ADAMIN KAPISINA İSTE BAKALIM ADAM NE DİYECEK BURASI ANADOLU TİCARET YAPAN HERKES İTİM HAS DER.
(11-02-2012 05:33 )hapy demiş ki: [ -> ]
(11-02-2012 02:01 )tugay64 demiş ki: [ -> ]arkadaşlar benim bildiğim de sivasta panter soyundan başka safkan yok panter soyu tartışmasıs bi safkan bence ... Hüseyin yıldızın kiler bencede malaklı kırması hakiki safkan kangal öle çok iri olmazz hemde çene yapıları sizri olur .Ama benim hüseyin abiyle bi alıp veremediğim yok yanlış ta anlaşılmasın köpekleri kötülemek değil amacım saygılar....

Sivas taki köpekleri gördünüzmü de başka yok diyorsunuz. Herkese söylüyorum sizede söyleyeyim kangal safkan bir ırk değildir zaten saf kan olsa o ailenin ki bu aileninki diye bir şey söz konusu olamaz. Nesli tükendi de sadece o ailedemi kaldı bu zıkkım. Videolardan ve resim yorumlarından kangal öğrenilirse sonuçlarıda bu olur zaten. Yıldızelinde o soydan daha eskiye dayanan bir soy da bizde var parayla satmazlar ihtiyacı davarı olanın kapısına bırakırlar, kurtçulun hasıdır davarcının hasıdır, iri çıkanıda var küçük çıkanıda, alnı çıkıntılı olanıda var, düz olanıda, burnu sivri olanıda var küt olanıda, son nesil hariç o köpeklere kangal değil diyecek adam çıksında görelim.

KÖPEK ALMAYI DÜŞÜNEN KARDEŞİM BAKMA KİMSENİN LAFINA SİVAS TA SOKAKTA GEZEN İTLERDEN BİLE ÇIKAR İTİN HASI. DAVARCIYSAN GERÇEKTEN DAVAR İÇİN ALACAKSAN SATICI BULMA KENDİNE GİT SİVASIN İLÇELERİNE SOR BİR KAHVEDE BURADA KURTÇU İTLER KİMDE VAR ÇEKİNMEDEN GİT ADAMIN KAPISINA İSTE BAKALIM ADAM NE DİYECEK BURASI ANADOLU TİCARET YAPAN HERKES İTİM HAS DER.

Elinize sağlık Kangal çiftlikten alınmaz ya dosttan alınır yada dağda çobandan göreceksin alacaksın tüccardan kangal alırsın 5 ay sonra kurt köpeği olur...
barınaktan al daha iyidir bakarrsın iyi çıkar.
Sayfa: 1 2 3
Referans URL