Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: bnmde :D game dogum zeyna :D
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
bunlar oyun kopegı bıle olmazzzzz cani itler yavrularını yedı bnm koepgımmmmmm gozumden dusatu pitbull
Vah vah ; ) İyi ki seni yememiş.. Vahşiya Hani : )
Game dogum demişsin rollesi warmı ? varsa kime karşı ve kaç dk ?
yavrularını yiyen bir köpek canimi oluyor,

ona bakarsan bu durum rotwaıller'de daha çok gözüküyor oda hayvanın cani olduğu için değil, bunun 2 sebebi vardır,

1.si köpek doğumdan hemen sonra yavrularını elinize almanızdır, yavruları ele almakla ne alaka diyorsanız, doğum yapan köpek aşırı kıskançtır vede hemen doğum akibati yavrular ellenirse anne çılgıına döner (hele hele rotwaıller gibi kıskanç bir köpekte çoktur)

2.si köpeğin pskolajik sorunları olduğu içindir (rotwaıller gibi dengesis ırk için buda çok görülür)
Katılıyorum sana sabahattin abi...
artık insanlar bilinçlendi ama. 1. sebebten dolayı pek yavrular ellenmiyo yürüyene kadar
aynen katılıyorum ama yaru yeme sadece rotlar veya pitler için gecerli değil benim kangalımda yedi yavrularını ve ne yavrulara dokunan oldu nede yanına giden daha önce hiç yapmamıştı neden yaptığınıda anlayamadım
tabi yer yem vermessen
arkadaşlar öyle saçma şey yok benim rot çiftim var yavrularını öldürdükleri doğru ama yemiyorlar öldürmelerinin sebebide ele alma veya açlık piskolojik sorun falan değil.köpeğim doğurdukları yavrularının zarlarını ben temizliyodum o halde hepsini öldürmesi gerek ama 1-2 tane öldürüyor onun sebebi yavrunun güçsüz doğması.
ilginç
Sayfa: 1 2
Referans URL