Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Ocağımı söndüren köpeğim luca satılıktır .. ( danua )
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7
Adı : Luca
Boy : 87 cm
Renk : Siyah
Kilo : 76
Cins : Great Dane ( danua )
Fiyat : 3250 tl ..
Gsm : 0533 243 44 66 ( enis )

Arkadaşlar luca adındaki danua cinsi köpeğim satılıktır ..
Köpeğimle ilgilenen arkadaşlarla açıkça bazı önemli bilgileri paylaşmak için yazıyorum :

* Danualar tamamıyla gösteriş amaçlı kullanılan köpeklerdir ..
* Köpeğim lucayı alacak arkadaş öncelikle onu hiçbir zaman doyuramayacağını bilmelidir , midesi çöp öğütme makinesi gibidir , normal bir köpeğe bir paket kuru mama ortalama 20 gün yetebiliyoken lucaya mamanın tamamı verildiğinde yaklaşık 2-3 saat içinde mama torbasının dahi yarısının yok oldugu görülebilir ( tecrube edilmiştir ) Smile
* Köpeğim luca dışardan bakıldığında çok yürekli saldırgan ve zaptedilemeyecek kadar saldırgan bir köpek imajı verebilir (yanılmayınız) çünkü bağlıyken yada kafesinin içinde saldıran o köpek serbest bırakıldığında küçük bir kaniş köpeğinin havlamasından korkarak sahibinin arkasına saklanmayı yada dört nala koşup kaçmayı seçebilir ..
* Olaki lucanın sahibi olup maç alan arkadaşın mağlubiyeti önceden kabul etmesi gerekmektedir çünkü zaten maça 3-0 hükmen yenik başlamıştır .. Lucayı maçın başında bıraktığınızda eğer açık bir alandaysanız onu ormanların içine koşup kaçarken görebilirsiniz ( arkasından gitmeyiniz yakalayamazsınız )
* İnsanların büyük bir kısmına sevecen olan luca tam bir kanatlı düşmanıdır , beslediğim tavukların yuzde 80 ini telef etmiştir .. özellikle değeri yüksek kanatlıları yakalayıp yemeye özen gösterir
tavus kuşu , hindi mandarin ördeği kaz ve sülün türlerine bayılır .. (tecrube edilmiştir )
*Henuz yedi aylıkken bir attan tekme yediği için atlara karşı feci bir şekilde korkaklığı vardır .. yemek yerken dahi bir at görse gördüğü attan daha hızlı splinte kalkabilir .. dört duvar arasında değilseniz muhtemelen bu onu son görüşünüz olacaktır ..
Kısacası luca çok güzel bir köpek olmanın dışında malesef böylede bir köpektir bu durumdada ' ne kıyafetler gördüm içinde adam yok ne adamlar gördüm üstünde elbise yok ' sözü akıllara gelmektedir ..
Alan arkadaşa şimdiden hayırlı uğurlu olsun .. saygılar Smile

[Resim: c5af933f.jpg]
[Resim: b27779e8.jpg]
[Resim: 59fadbc4.jpg]

[Resim: 1e20bad4.jpg]
[Resim: 254dd25e.jpg]
abi cok güldüm yazdıklarınızı okurken Smile)
VALLA İŞİN RAS GELSİN GERÇEKTEN BENDE GÜLDÜM BAYAA ALANA SATANA HAYIRLI OLSUN
Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin helal olsun senin gibi adama senin gibi insan zor bulunur.işin rast gelsin kardeş alan satan hayır görsün
yesin yemesinede yemegi hak ediyomu osorun bogşuyomu bu bogşuyorsa hakediyordur güzelköpege benziyo maşalah
valla helal olsun adam acıkca yazmış yemekten başka bi işe yaramıyormş inşallah satarsın.
almamak için çok nedeni var müşterinin, alan satan hayrını görsün Big Grin Big Grin
alan satan hayrını görsün nediyelim Big GrinBig Grin
Alan satan hayrini gorsun

Durustlugunden oturu tebrik ederim Wink

Konuyu da guzel acmissin
haha Big Grin
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7
Referans URL