Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Elbistanlı Çakal
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
[Resim: 6874280.jpg]
müthiş bir fizik alalıgı olmasa daha değerli olurdu yakın bir zamanda ölmüs galiba yanlısım varsa düzeltin
Evet ölmesinden bu yana çok zaman geçmedi Smile
Bu sitede kim efsane ve diger seyleri ayarliyor ama efsane denilen köpekler burda diger halen meydanlarda is yapan köpekler gibi ayni albumde yer alirsa bu isten bise anlamayhiz cakal VS samsun maclari var samsun cakaldan ustun oldugunu herkes bilir burda efsane bölumde cakal var samsun standart yerde tamam ikisi de koymasan hadi deriz daha meydanlardalar ama kardes lütfen biraz deger verelim
Kardeş çakal ölmüş o yuzden efsaneler bölümüne alınmış... Ama samsun hala meydanlarda diye biliyorum ben...
bilmiyordum saldiray kardes kusura bakmayin bilmiyordum o zaman suclu benim yanlis yazmisim kardesler cakal cok iyi ve saglam meydanci idi meydanlara agir kayip olmus.
est. ardeş ne suçlusu olurmu öyle şey :)
bu köpek geçen sene ist. gelmedimi pek yaşlı değildi ölüm sebebi ne acaba..

Wolf

ewt bende merak ediorum bu köpeğin ölüm sebebi ne karfurla olan maçından hemen sonra öldüğünü sölüyolar bi alakası varmı o maçla
Ölümü hemen karfurun ardından olabilir fakat bunun karfurdan sebep olduğunu sanmıyorum. Öyle bi durum ancak arfurla çakalı bir odaya koyarlarsa olsabilir :)
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL